11 Noi. 2017 16:16

Anca Serea, despre problemele cu anemia. „Am tras mașina pe dreapta și l-am chemat pe Adi să mă ia”

Distribuie

Anca Serea a avut probleme de sănătate în ultima perioadă de timp și a ajuns chiar și la spital.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are cinci copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț, însă aceștia nu au fost niciodată căsătoriți.

În urmă cu câteva zile, Anca Serea a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate.

Vedeta a explicat acum că are probleme cu anemia.

„În ultima perioadă starea mea de sănătate mi-a cam dat bătăi de cap. În urma analizelor am aflat că din păcate anemia mea s-a accentuat, iar eu nu am știut acest lucru”, a menționat fosta prezentatoare de televiziune.

„În ultima vreme m-am simtit fără vlagă, parcă oboseam prea repede, capul mă durea și el destul de des, urcam 2-3 scări și eram fără suflu si totul a culminat cu faptul că am avut o săptămână foarte plină când după o seară cu două evenimente și o zi plină cu cei mici, am tras mașina pe dreapta și l-am chemat pe Adrian să mă ia pentru că pur și simplu nu mai puteam să conduc normal! Atenție, sunt semne ce pot trăda anemia!„, a scris Anca Serea pe blogul ei.


Citește și: INTERVIU VIDEO | Românul de 102 ani care a supraviețuit masacrului de la Stalingrad: „Nicio zi nu m-am temut că mor în lagăr'


 

Loading...
Comentarii