03 Feb. 2018 11:49

Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. „Am momente în care, pur și simplu, clachez”

Distribuie

Antonia a comentat despre divorțul de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei ei, Maya. Artista a menționat că a avut momente în care a clacat și chiar a intrat în despresie.

Antonia formează un cuplu, în prezent, cu cântărețul Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim.

Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya, care locuiește în Italia cu tatăl ei.

În ultimii ani, Antonia a fost implicată într-un lung proces de divorț cu Vincenzo Castellano. Despre această situație a făcut declarații Antonia într-un interviu pentru observator.tv.

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. ea și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm', a declarat Antonia.

Despre actualul ei partener de viață, cântăreața a avut numai cuvinte de laudă.

„El a fost dintotdeauna un tătic și m-a ajutat mereu cu copiii. S-a văzut că a vrut să învețe, de la schimbat scutece, la stat cu ei, la orice. Mi-ar plăcea să devin doamna Velea', a afirmat ea.


Citește și: Taxă controversată într-un proiect al Ministerului Mediului. Sunt vizate proiectele mari care au nevoie de autorizație de mediu


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Alina Pușcaș are planuri artistice pentru toată familia
Loading...
Comentarii