MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 21:00

Când iese din ”Las Fierbinți”, Văncică alias Celentano e …critic de teatru. ”Mă enervează Florin Piersic jr!”!

Distribuie

Adrian Văncică a răbufnit: “Mă enervează Florin Piersic jr”. Ce să se fi întâmplat între cei doi actori de-a sărit Celentano așa? Ceva frumos, culmea...

Spectator la un show complet marca Piersic jr, o piesă concepută și interpretată cap-coadă de genialul fiu al craiului Piersic senior, Văncică a ținut să elogieze jocul colegului său și a făcut-o în maniera proprie, inconfundabilă.

Sunt plin de draci acum și vărs tot ca să mă răcoresc. Am fost în Godot să văd spectacolul „Freak Show' al domnului Florin Piersic jr, și spun „al lui' pentru că e scris de el, jucat și regizat tot de domnia sa. Talentatul pământului e un factotum!

Florin Piersic Jr. vorbește despre viața de actor.

Florin Piersic Jr. vorbește despre viața de actor. „Dau din coate ca să plătesc facturile”

Adrian Văncică a răbufnit: „Că nu-l mai suport, deja de la jumate încolo căutam o fisură…'

Nu fac aici o cronică pentru că nu mă pricep și așa ceva au făcut alții. Și nici el nu are nevoie să zic eu de bine de spectacolul lui dar zic. Zic doar câteva vorbe:

Practic sunt niște monoloage pe care le spune ba la microfon, ba lângă, ba așezat, ba în picioare. Face câte un personaj în fiecare monolog, își pune o șapcă sau și-o scoate și, hop, e altcineva. Simplu, nu? Dacă ai încercat așa ceva știi cât e de greu, dacă nu, vă spun eu că e… și ce mă enervează e că îi iese! Și îi iese foarte bine! Că nu-l mai suport. Deja de la jumate încolo căutam o fisură… niciuna. Să scârțâie undeva ceva… nimic. Liber, lejer, ca o joacă totul, că asta te și enervează, că îți da senzația că e ușor să faci așa ceva.

Un profesor, un om al străzii, un grandoman, o doamnă de la operă, un pensionar moldovean, chiar toate să îi iasă? Da. Asta e punctul slab al show-lui… nu are nici o fisură! Ce mănâncă domle omul ăsta? Ce are în cap? Ce cărți citește el?

Florin, era să facem un film împreună, un spectacol împreună, n-a ieșit… las că avem noi timp! Mulțumesc', i-a transmis Văncică confratelui său.

Loading...
Comentarii