06 Dec. 2017 09:05

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu cu banii câștigați la “Românii au talent”. Este în culmea fericirii

Distribuie

Lorelai Moșneguțu, adolescenta care a câștigat show-ul "Românii au talent", a explicat ce a făcut cu banii încasați în urma concursului.

 

Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017 și premiul de 120.000 de euro. Lorelai Moșneguțu a impresionat încă de la preselecții, când a primit Golden Buzz-ul de la Mihaela Rădulescu și a ajuns direct în semifinale. Publicul a votat-o să ajungă în finală și tot publicul a răsplătit-o cu marele premiu de 120.000 de euro.

Acum, despre Lorelai Moșneguțu, cea care nu doar că știe să cânte la pian fără mâini, dar nici nu a vorbit timp de trei ani de zile, s-a aflat ce a făcut cu suma încasată de la concursul care a făcut-o cunoscută în toată România.

Adolescenta și-a cumpărat un apartament în zona Popești-Leordeni.

Locuința lui Lorelai Moșneguțu are două camere, este situat la parter și are grădină. Apartamentul a costat 57.000 de euro.

 “Mi s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Abia aștept să petrec Crăciunul, să împodobesc bradul”, a declarat Lorelai Moșneguțu.

Talentata tânără va dona o parte din banii câștigați unei fundații care se ocupă de copiii cu probleme.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: ”Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Romario și Bebeto joacă la Astra Giurgiu!
Loading...
Comentarii