06 Dec. 2017 09:05

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu cu banii câștigați la „Românii au talent”. Este în culmea fericirii

Distribuie

Lorelai Moșneguțu, adolescenta care a câștigat show-ul "Românii au talent", a explicat ce a făcut cu banii încasați în urma concursului.

 

Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017 și premiul de 120.000 de euro. Lorelai Moșneguțu a impresionat încă de la preselecții, când a primit Golden Buzz-ul de la Mihaela Rădulescu și a ajuns direct în semifinale. Publicul a votat-o să ajungă în finală și tot publicul a răsplătit-o cu marele premiu de 120.000 de euro.

Acum, despre Lorelai Moșneguțu, cea care nu doar că știe să cânte la pian fără mâini, dar nici nu a vorbit timp de trei ani de zile, s-a aflat ce a făcut cu suma încasată de la concursul care a făcut-o cunoscută în toată România.

Adolescenta și-a cumpărat un apartament în zona Popești-Leordeni.

Locuința lui Lorelai Moșneguțu are două camere, este situat la parter și are grădină. Apartamentul a costat 57.000 de euro.

 Mi s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Abia aștept să petrec Crăciunul, să împodobesc bradul', a declarat Lorelai Moșneguțu.

Talentata tânără va dona o parte din banii câștigați unei fundații care se ocupă de copiii cu probleme.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: 'Ultima tonă. Am fost miner la Uricani', episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


 

Loading...
Comentarii