MENIU CAUTĂ
20 Ian. 2018 13:20

Ce nu suportă Gina Pistol sub nicio formă de la cineva care intră în casa ei prima oară. Așa o fi pățit și Smiley?

Distribuie

Gina Pistol a explicat că există un lucru pe care nu-l suportă absolut deloc atuynci când o persoană îi calcă pentru prima oară pragul casei.

Gina Pistol a acordat un interviu, în cadrul căruia a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre ea și despre ce anume îi place sau îi displace total.

Gina Pistol, care are o relație de un an cu Smiley, a explicat ce anume nu suportă din partea unei persoane care îi trece pentru prima oară pragul casei.

„Mie nu îmi plac musafirii foarte obraznici. Adică să înceapă să-mi caute prin sertare… Dacă vine cineva pentru prima oară în casa mea și devine foarte curios, mă deranjează…”, a spus Gina Pistol, care a petrecut Revelionul în compania lui Smiley.

Ea a explicat și ce anume o face să stea trează noaptea.

„O conversaţie purtată la 2-3 dimineaţa alături la un pahar de vin, să vorbim despre absolut orice, îmbrătisări, un film bun. Uneori poate şi supărările mă ţin trează noaptea…

Îmi e frică de lucrurile pe care nu le pot controla eu şi i-ar afecta pe cei din jurul meu. Îmi e frică să mă trezesc într-o dimineaţă şi să nu mai fie lumea la fel cum o ştiu şi să-i pierd pe cei dragi şi să nu îi pot ajuta”, a afirmat Gina Pistol.


Citește și: REPORTAJ/ Tragedia din Apuseni. Ce s-a întâmplat în cei patru ani de la accidentul aviatic în care a murit Adrian Iovan


 

Loading...
Comentarii