MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 19:02

Cel mai dramatic moment din viața Andreei Marin. „Am ajuns să pierd totul”

Distribuie

Andreea Marin a rememorat cel mai dramatic moment pe care l-a trăit și care i-a dat viața total peste cap.

Vedeta de televiziune Andreea Marin, care este mama unei fete care se numește Violeta, din mariajul pe care l-a avut cu Ștefan Bănică Junior, și-a deschis sufletul și a vorbit despre trauma care i-a marcat copilăria, și anume pierderea mamei sale.

Andreea Marin, care trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, a fost invitata lui Cătălin Striblea la emisiunea Oameni de Colecție'.

Am crescut cu niște mari cumpene în viață, cu niște mari greutăți, care m-au învățat că nu trebuie să îmi pierd capul și trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, pentru că azi ne poate fi bine, mâine, dintr-un motiv sau altul, putem fi la pământ.

Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe', a afirmat fosta zână a surprizelor.

Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar 4 ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit', a încheiat vedeta.


Citește și: DOCUMENT/ Statul a pierdut acțiunile la 25 de companii. Care sunt acestea și cum au fost pierdute


 

Loading...
Comentarii