MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2017 23:30

EXCLUSIV/ Planurile secrete ale Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Vacanță în trei, pe Litoral!

Distribuie

Planurile secrete ale Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist a solicitat o permisie de câteva zile, pe care vrea să și le petreacă alături de familie, și nu oriunde, ci la mare.

De când s-a născut fiul său și al Valentinei Pelinel, Cristi Borcea nu a apucat să-și petreacă prea mult timp alături de acesta.

Milan însă l-a dat gata, cu ocazia botezului, atunci când a stat numai în brațele sale, iar fostul acționar dinamovist, care-și ispășește pedeapsa în penitenciar, numără zilele până când va putea din nou să stea mai mult timp în compania micuțului și a mamei acestuia.

Acesta a solicitat o permisie și așteaptă un răspuns favorabil. Planurile secrete ale Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea includ o minivacanță în trei, pe litoralul românesc, dat fiind faptul că fostul dinamovist nu poate părăsi țara.

A «testat» deja terenul

Pelinel a luat deja contact cu nisipul din Mamaia, acolo unde a petrecut câteva zile alături de fiul său. Micuțul a fost foarte fericit alături de mama lui, la plajă. Asta și pentru că Valentina Pelinel face tot ce-i stă în putință pentru ca băiețelul să nu simtă lipsa tatălui.


Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


Cum Cristian Borcea nu le poate fi încă alături, ea îi anunță regulat programul său.  Și mai ales pe cel pe care intenționează să-l facă împreună cu fiul lor, Milan. Fostul acţionar dinamovist își dă acordul pentru toate deplasările pe care partenera sa intenționează să le facă, iar ea nu-i iese din cuvânt. Cei doi au vorbit deja despre mult așteptata vacanță secretă în trei. Aceasta ar urma să se consume într-un loc în care să fie însă feriți de ochii lumii.

Cu Milan doar la munte și la mare

Până acum, băiatul lor în vârstă de un an nu a ieșit din țară. El a fost cu mama lui doar de câteva ori în afara Capitalei.

Nu am fost în afara țării, doar la munte, într-un cantonament de fitness și un weekend prelungit la mare', a recunoscut Valentina Pelinel pentru Libertatea.

Atunci când pleacă împreună cu Milan, vedeta are grijă să-și ia cu ea toate cele necesare pentru îngrijirea micuţului, din gentuța specială nelipsind scutecele și cremele.

EXCLUSIV. Răsturnare de situație în cazul Boureanu. Unii dintre polițiștii-martori și-au schimbat mărturiile!

Loading...
Comentarii