MENIU CAUTĂ
17 Mar. 2018 14:49

Cum a ajuns Irinel Columbeanu în gura lui Serghei Mizil. „Se și omora ăsta cu munca”

Distribuie

Irinel Columbeanu a ajuns în gura lui Serghei Mizil în urmă cu ceva vreme. Acesta din urmă a fost extrem de dur la adresa omului de afaceri.

Irinel Columbeanu, tatăl unei fete din mariajul pe care l-a avut cu Monica Gabor, a avut o viață foarte plină. În tinerețe, acesta a făcut parte din gașca în care erau Mădălin Voicu, Serghei Mizil și Nicu Ceaușescu.I

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu, care a fost maresa dragoste a prințesei Brianna Caradja, l-a scos din minți pe Serghei Mizil, după ce a afirmat că a avut de suferit în vremurile comuniste.

Deranjat de cele spuse de Irinel Columbeanu, Serghei Mizil n-a fost deloc blând la adresa omului de afaceri.

 He, acum zice că a fost dizident. Ăsta zice acum că n-a avut voie să lucreze. Era dizident cu piscină, cinematograf în vilă, jacuzzi şi duş scoţian. Se şi omora ăsta cu munca, îmi e scârbă. Mai venea la mare, la munte cu noi, datorită lu tacsu', răbufnea Serghei Mizil într-un interviu pentru Jurnalul Național.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii