17 Mar. 2018 14:49

Cum a ajuns Irinel Columbeanu în gura lui Serghei Mizil. „Se și omora ăsta cu munca”

Distribuie

Irinel Columbeanu a ajuns în gura lui Serghei Mizil în urmă cu ceva vreme. Acesta din urmă a fost extrem de dur la adresa omului de afaceri.

Irinel Columbeanu, tatăl unei fete din mariajul pe care l-a avut cu Monica Gabor, a avut o viață foarte plină. În tinerețe, acesta a făcut parte din gașca în care erau Mădălin Voicu, Serghei Mizil și Nicu Ceaușescu.I

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu, care a fost maresa dragoste a prințesei Brianna Caradja, l-a scos din minți pe Serghei Mizil, după ce a afirmat că a avut de suferit în vremurile comuniste.

Deranjat de cele spuse de Irinel Columbeanu, Serghei Mizil n-a fost deloc blând la adresa omului de afaceri.

 He, acum zice că a fost dizident. Ăsta zice acum că n-a avut voie să lucreze. Era dizident cu piscină, cinematograf în vilă, jacuzzi şi duş scoţian. Se şi omora ăsta cu munca, îmi e scârbă. Mai venea la mare, la munte cu noi, datorită lu tacsu', răbufnea Serghei Mizil într-un interviu pentru Jurnalul Național.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Loading...
Comentarii