Cum arată „camera intimă” în care s-ar fi iubit Pelinel cu Cristi Borcea! | FOTO

05 ianuarie 2016 13:22

Valentina Pelinel a declarat că este însărcinată. Se pare că tatăl copilului este Cristi Borcea, cel aflat după gratii de ceva vreme în urma „Dosarului Transferurilor”.

Chiar dacă nu este liber, acest lucru nu pare o problemă pentru viața sexuală a lui Borcea. În urmă cu trei ani a lăsat-o însărcinată pe Alina Vidican, chiar dacă se afla după gratii.

Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial. Cei mai probabil, atât cu Vidican cât și cu Pelinel, Borcea s-a întâlnit în „camera intimă”.

Fotograful Cosmin Bumbuţ (bumbutz.ro) este primul care a intrat în închisori şi a pozat camerele intime ale deţinuţilor, deşi acestea există chiar de când am intrat în Uniunea Europeană.

Pelinel radiază de fericire

Fotomodelul este foarte bucuros că va deveni mămică. “Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine” a confirmat ieri Pelinel.

Foto: Cosmin Bumbuț

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro