MENIU CAUTĂ
20 Noi. 2017 10:31

Cum arată casa din Timișoara a fostei neveste a lui Răzvan Simion. N-o să crezi în ce stadiu sunt lucrările | FOTO

Distribuie

După ce s-a separat de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, Diana Simion s-a mutat din București la Timișoara.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, care în prezent are o relație cu cântăreața Lidia Buble, a fost căsătorit foarte mulți ani cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Ianca și Tudor, de care moderatorul de televiziune este extrem de atașat, în ciuda faptului că a divorțat de mama celor doi moștenitori ai săi.

După separarea de Răzvan Simion, Diana Simion a decis să renunțe la aglomerația din Capitală și s-a retras la Timișoara împreună cu cei doi copii.

Acolo, în vară a început să ridice o vilă în care să locuiască și să beneficieze de tot confortul împreună cu Ianca și Tudor.

În numai câteva luni, Diana Simion se poate lăuda fcu o casă aproape gata. Vila cu un etaj este aproape gata, fosta soție a lui Răzvan Simion mai având de făcut doar finisajele, astfel că, în curând, se va putea muta cu cei doi copii ai săi în casa cea nouă, care este foarte frumoasă și foarte spațioasă.


INTERVIU VIDEO| Caporal în retragere Ioan Moroșanu, veteran de război, și istoria văzută prin ochii lui. 'Cum a fost atunci? Rău, Doamne, rău. Un măcel'


 

Loading...
Comentarii