04 Feb. 2018 13:40

Cum a slăbit Corina Dănilă peste 15 kilograme. A eliminat total un aliment nociv din alimentația ei

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă a scos definitiv din alimentația sa un singur aliment, considerat nociv de mulți specialiști.

Corina Dănilă, în vârstă de 45 de ani, a ajuns să aibă o siluetă de invidiat. Esta ca trasă prin inel și arată foarte bine.

Corina Dănilă, mama unei fete adolescente pe nume Rianna, a decis să dea jos din kilograme din cauza unor probleme medicale.

Însă, vedeta a ales și un regim de viață foarte sănătos și a scos zahărul din alimentația sa, după cum a afirmat într-un interviu pe care l-a acordat pentru Libertatea anul trecut.

„Sub nicio formă nu este vorba despre foame, ba mai mult, acum mănânc și mai mult, dar mănânc ce trebuie, sănătos, iar asta tot în urma unei strajnice consulații primite de la un medic endocrinilog și nutriționist în același timp', afirma Corina Dănilă, care a slăbit peste 15 kilograme.

„Există dulciuri pentru oameni care suferă de diabet. Acelea sunt prietenele mele: înghețata fără zahăr, îndulcită cu ștevie, tot felul de mici ciocolățele. E adevărat este vorba și de cantitate, dar nu mă rețin. Doar că nu mănânc zahăr”, mai explica ea.


Citește și: VIDEO / Institutul de Fizică Atomică din Măgurele are o cameră fără niciun microb: Aici este locul cel mai curat din România


 

Loading...
Comentarii