15 Dec. 2016 12:00 , de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV. Antonia e tratată ca o prințesă de când s-a externat. Ajutată de o armată de oameni!

Distribuie

S-a externat, în secret, după ce a fost împreună cu iubitul său, Alex Velea, să-și declare copilul, și odată ajunsă la domiciliu, Antonia e tratată ca o prințesă de toată familia.

Antonia s-a întors acasă, după ce a adus pe lume, prin cezariană, al treilea copil al său și al doilea băiat al lui Alex Velea.

antonia a nascut antonia si alex velea

Micuțul se va numi Akim și, momentan, poartă și el tot numele de familie al încă soțului artistei, Vincenzo castellano. Asta până când se va finaliza procesul de paternitate pe care Alex Velea l-a intentat, pentru a le putea da numele său celor doi copii ai lui.

Primită acasă cu flori

Artista a fost primită , de iubitul său, cu un buchet imens de flori și se bucură de un tratament special. Antonia e tratată ca o prințesă și beneficiază de ajutor atât din partea mamei sale, cât și din partea familiei lui Alex. Cu alte cuvinte, o întreagă armată de oameni s-a mobilizat pentru a-i fi bine mămicii și noului născut. În plus, partenerul său îi face toate poftele și treburile, și încearcă să stea cât mai mult timp pe acasă.

Își reia activitatea

Altfel, Antonia nu se va întoarce pe scenă în acest an, nici măcar în noaptea de Revelion. Artista vrea însă să-și reia activitatea cât mai repede. Ea are deja în plan lansarea unor noi piese și este așteptată la studio, zilele următoare.

CITEȘTE ȘI: Antonia și Alex Velea au ales numele celui de-al doilea copil al lor

Loading...
Comentarii