EXCLUSIV / Le bate divorțul la ușă? Apropiații dezvăluie când au început problemele în cuplul Andreea Marin – Tuncay!

24 martie 2016 23:10 De: ,

Cei doi soți par să nu se mai înțeleagă la fel de bine ca în primii ani ai mariajului lor.

10-Tuncay-Ozturk-Andreea-Marin--Stephan-Pelger-10-ani-4.jpg

Încă de când a cunoscut-o, la clinica unde profesa, Tuncay Ozturk s-a îndrăgostit pe loc de Zâna noastră. Fizioterapeutul turc a renunțat la tot ce avea în Turcia, țara sa natală, s-a căsătorit cu Andreea și s-a mutat în România, pentru a-i fi alături toată viața.

Cei doi soți s-au iubit intens până mai acum câteva luni, când au apărut, potrivit apropiaților, și primele certuri în cuplu.

Discuția cea mai aprinsă ar fi avut loc imediat după jaful din casa în care locuiesc, în momentul în care Ozturk ar fi mers la poliție să facă plângere, fără acordul consoartei sale. De atunci, chiar dacă Andreea și Tuncay ar fi  încercat să revină la sentimentele dinainte, ceva parcă s-a rupt, dezvăluie surse din preajma lor.

Vacanță de împăcare

Cei doi soți ar fi fost chiar și într-o vacanță special pentru a-și rezolva micile neînțelegeri, dar odată ce s-au întors în țară, nimic nu a mai fost ca la început. Fizioterapeutul turc ar fi avut o problemă și cu faptul că Zâna a plecat la New York, singură, când el avea nevoie de ea în țară, dar și cu faptul că Andreea ar fi vorbit cu fostul soț, în ziua în care tatăl ei a decedat. Mai mult, dacă până mai ieri nu avea ochi pentru nicio altă femeie, Tuncay este zărit tot mai des, ba la film, ba la restaurant, în compania asistentei sale, o blondă foarte sexy și tinerică, fapt care a dat tonul speculațiilor.

Citește și: Soţul Andreei Marin, prima reacţie după ce a fost surprins cu o blondă la film

Tuncay_Ozturk_Andreea_Marin_01.jpg

Stă foarte puțin pe acasă

Tot apropiații celor doi mai susțin și că soțul Andreei stă mai mult pe la viitorul său birou, unde lucrează alături de muncitori, la amenajarea acestuia, decât acasă. De asemenea, până și postările celor doi soți de pe internet ar putea sugera faptul că ceva s-a schimbat în mariajul lor. De pildă, Tuncay apelează aproape zilnic la citate cu subînțeles, de genul: ”În viață nu trebuie niciodată să disperi, pentru că atunci când totul pare pierdut, se întâmplă ceva care să te ajute” sau ”Nu există nici prietenie, nici dragoste, acolo unde nu există respect și sinceritate”. În ceea ce o privește pe Andreea Marin, dacă nu demult vorbea doar la plural, recent, ea s-a lăudat doar cu ceea ce se întâmplă în ”grădina sa”. ”Primăvara înflorește și-n grădina mea”, a postat Zâna.

Contactați pe marginea acesutui articol, cei doi au evitat să comenteze presupusele probleme din căsnicie.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro