EXCLUSIV/ Mihai Răduț și-a programat iubita însărcinată la Starea Civilă. Intră în rândul lumii

17 martie 2017 23:30

Râvnit de multe vedete autohtone, Mihai Răduț a căzut în mrejele Dianei Gherlan, o tânără cu care are o relație de doi ani. Mihai Răduț vrea să se însoare deși este la vârsta la care alți fotbaliști visează doar să-și mărească palmaresul.

Dat fiind faptul că se pregătește să fie tătic, Mihai Răduț are de gând să pună capăt burlăciei înainte ca fiul său, pe care îl va boteza Levin Mihail, să vină pe lume.

Fotbalistul a mai avut relații cu Gina Pistol și Alina Crișan, însă niciuna dintre ele nu au reușit să-l facă pe sportiv să întemeieze o familie cu ele, în condițiile în care atât Gina Pistol cât și Alina Crișan declarau că se simt pregătite să se căsătorească și să aibă copii. În cazul Dianei, noua lui iubită, Răduț i-a oferit inelul de logodnă imediat ce a aflat că este însărcinată.

Mihai Răduț vrea să se însoare cu mama fiului său

Conform surselor noastre, fotbalistul are de gând să-și schimbe statutul amoros înainte ca fiul său să se nască. Se pare că nu doar Mihai o vede pe Diana femeia cu care vrea să-și petreacă viața, dar a primit și binecuvântarea familiei, fiind foarte îndrăgită de părinții lui Răduț. După ce o perioadă și-au consumat relația mai mult la distanță, el jucând la o echipă din Polonia, de curând tânăra s-a mutat cu el. „Diana este gravidă și ar dori să vină la mine cât mai curând posibil. Vom alege împreună un apartament”, declara Mihai pentru un site din Polonia, în timp ce tânăra făcea bagajele pentru a se muta definitiv cu el.

Citește și: Fotbalistul Mihai Răduț se pregătește să fie tătic: ”Logodnica mea este însărcinată”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro