EXCLUSIV/ Dana Săvuică a devenit soacră mare. „Nu știu dacă sunt pregătită să devin și bunică!”

05 mai 2017 23:10

Vineri dimineața, Dana Săvuică a devenit soacră, însă nu fiica Julie i-a făcut această bucurie, ci patrupedul ei, Sushi. Fericitul eveniment a avut loc în cadrul unei expoziții dedicate animalelor de companie.

Ca o veritabilă soacră mare, Dana Săvuică s-a ocupat îndeaproape de organizarea marelui eveniment. Așa că pe lângă ținuta patrupedului ei, blonda a avut grijă și de „mireasă”, pe care proprietarii i-au lăsat-o în grijă.

„Sunt frezați, aranjați, parfumați, ea cu aromă de căpșuni, el de ghimbir. El este Sushi, ea Gheisha. Eu le-am ales costumațiile în calitate de soacră mare, căci de zestrea fetei s-a ocupat ea, iar băiatul trebuie să vină cu „cașcavalul”, să se ocupe de tot. Nu știu dacă sunt pregătită să devin bunică, mai așteptăm”, ne-a declarat Dana Săvuică înainte de mariajul canin.

Dana Săvuică a devenit soacră după tatonări de câțiva ani

Spre deosebire de Dana, care s-a căsătorit la o vârstă fragedă, câinele ei a așteptat ani buni până a făcut marele pas. „Se tatonează de câțiva ani. S-au cunoscut în parc și s-au plăcut, s-au jucat împreună, după care o perioadă nu s-au mai văzut și acum am venit la expoziție aici, ea a venit după el, l-a urmărit și am zis că să terminăm ce am început de mult”, ne-a mai spus fericita soacră.

FOTO: Adrian Manolache

Citește și: EXCLUSIV/ Veste terifiantă pentru Dana Săvuică după ce și-a făcut testele genetice!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro