MENIU CAUTĂ
09 Iun. 2015 17:47

EXCLUSIV | Dezvăluire-șoc a lui Wilmark despre reacțiile lui Cotabiță de după comă: «Vorbește în trei limbi străine»

Distribuie

Cântăreţul este dovada vie a faptului că minunile există. După trei săptămâni în comă, când nimeni nu se mai aştepta la o îmbunătăţire a stării lui de sănătate, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit. Are momente în care este conştient, în care mănâncă singur, în care îşi recunoaşte familia.
Deci, numai motive de bucurie pentru cei care au stat cu sufletul la gură în ultima lună, de când artistul a picat inconştient în sala de fitness, iar creierul său a rămas neoxigenat minute bune.
Mi s-a luat o piatră de pe inimă când am aflat că Gabi şi-a revenit. Îi doresc să se recupereze total cât mai repede, să ne revedem, să îl văd din nou pe scenă. Este un om extraordinar', a declarat Wilmark pentru Libertatea. Cotabiţă şi Will au fost colegi la Kanal D, unde au jurizat copiii care participau la un concurs de talente.

O rupe în italiană, franceză şi engleză

Columbianul a mărturisit în repetate rânduri că Gabi a fost un bun partener de discuţii, cu un fantastic bagaj de cunoştinţe.
Am înţeles că Gabi nu doar că a început să vorbească, dar a şi spus diverse cuvinte în franceză, italiană şi engleză, vorbeşte în trei limbi străine', a mai spus Wilmark cu o bucurie imensă.
În cel mai recent comunicat oficial al medicilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde Cotabiţă este internat din 8 mai, se precizează că solistul face zilnic şedinţe de psihoterapie şi fiziokinetoterapie.
Pacientul este conştient, momentele de cooperare alternează cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spaţială şi agitaţie psihomotorie în planul patului'.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii