EXCLUSIV/ Plecarea soțului de acasă a îngenuncheat-o! Cristina Spătar e în depresie!

13 martie 2016 23:30 De: ,

Cristina Spătar încearcă să ascundă cât de mult o afectează problemele pe care le are în căsnicie, iar prietenele o ajută să treacă peste această situație.

 

06-cristina-spatar-alin-ionescu.jpg

De ceva timp, mai precis de când soțul său a petrecut o perioadă în arest, Cristina Spătar a învățat să fie și mamă și tată pentru cei doi copii ai săi. Încearcă de fiecare dată să zâmbească în public, pentru a ascunde problemele pe care le are în căsnicie și pe care se încăpățânează să nu le recunoască, dar cu toate acestea, starea sa nu este una tocmai bună. Mai ales de când soțul său, Alin Ionescu, de care nu vrea să divorțeze sub nicio formă, nu mai doarme în patul conjugal. Mai mult, acesta a ales să nu mai locuiască alături de ea și trece foarte rar pe acasă, acolo unde, acum, Cristina Spătar este ajutată de mama-soacră la creșterea copiilor. Vedeta plânge foarte des, a slăbit enorm, iar singurele care-i cunosc cu adevărat problemele sunt prietenele sale foarte bune. Cele care de altfel o încurajează și o ajută să se ridice când ea se simte la pământ.

Și-a dus singură copiii la film

Atunci când nu are concerte, Cristina încearcă să petreacă foarte mult timp cu cei doi copii ai săi. La sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, în lipsa soțului, artista a fost la film cu băiatul și fetița sa, iar apoi au luat masa în trei, la un fast food.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro