13 Ian. 2018 10:00 , de Denisa Macovei

EXCLUSIV/Oana Radu, copilul care a devenit prea devreme stâlpul familiei, și-a îndeplinit, în sfârșit, un vis. Acum are casa ei!

Distribuie

Oana Radu, cântăreața care a ajuns cunoscută după ce a devenit finalistă la „Vocea României”, a recunoscut în repetate rânduri că renumele sau celebritatea nu i-au ținut de foame și că a trebuit să facă sacrificii pentru a reuși în viață. Totuși, cu puțin timp înainte să împlinească 24 de ani, Oana Radu a reușit să aibă casa ei.

Cântăreața se numără printre artistele a cărei stare financiară nu este direct proporțională cu munca depusă, asta pentru că își întreține singură familia de la o vârstă destul de mică. Oana Radu a profitat de apariția la „Vocea României' și a încercat să-și consolideze o poziție pe piața muzicală din România. Deși alți foști concurenți, aflați în aceeași poziție, fie și-au depășit condiția socială, fie și-au îmbunătățit starea financiară, Oana a trebuit să muncească dublu și să trăiască destul de modest. Așa că, a făcut sacrificii și a drămăduit fiecare ban câștigat, ca să poată astăzi să-și atingă visul…acela de a se muta în Capitală. Spre deosebire de alți colegi, în toți acești ani, Oana s-a ocupat singură de absolut tot ce are legătură cu profesia ei, de la management, găsirea recitalurilor, până la postările pe canalele social-media.

Am început să-mi ajut familia și aproape să o întrețin. Am descoperit de tânără grijile, datoriile, impozitele și plătitul telefonului. Am luat asupra mea toate utilitățile pe care copiii de vârsta mea nici nu le cunosc. Este rândul meu să îmi răsplătesc familia, care, la rându-i, a făcut enorm de multe lucruri pentru mine. Sunt mândră de mine. Mă întrețin singură și îmi permit să îmi îndeplinesc dorințe, evident, în limita bunului simț', a spus Oana Radu care a fost crescută doar de mamă și bunicii materni, devenind mult prea devreme un stâlp al familiei.

Oana Radu a reușit să aibă casa ei

Totuși după 23 de ani petrecuți la Craiova în casa mamei sale, pe care a transformat-o parțial și într-un studio de înregistrări și repetiții, Oana Radu a reușit să-și vadă visul cu ochii. De câteva luni s-a mutat în București într-o casă pe care a decorat-o după bunul plac și în care și-a făcut și propriul studio. Cântăreața își dorea enorm să ajungă în Capitală asta pentru că de cele mai multe ori se vedea nevoită să renunțe la anumite proiecte, fiind prea departe de orașul ei natal, Craiova. „Acum stau în București. Casa nu este gata, mai am una-alta de amenajat, însă am reușit să termin studioul', a mai spus finalista de la „Vocea României'.

CITEȘTE ȘI:

 

Loading...
Comentarii