Fără cusur? Nici vorbă! Corina Caragea a cam dat-o-n bară cu machiajul la un eveniment monden

05 februarie 2016 10:31

E brunetă, e perfectă! Cel puțin asta este impresia pe care cunoscuta știristă de la ProTV o lasă de câte ori iese în lume. După ultima apariție publică, însă, Corina Cargea mai are de lucrat la… perfecțiunea ei.

corina

Cu trăsături conturate impecabil, prezentatoarea știrilor sportive de la ProTV părea că depune un minim efort atunci câns se machiază pentru a-și scoate în evidență trăsăturile. Genele lungi și negre, sptâncenele arcuite impecabil, erau trecute la capitolul avantaje ale brunetei. Și totuși, lucrurile nu stau chiar așa. La ultimul eveniment monden la care a participat, Corina s-a dat de gol: recurge și ea la destule artificii pentru a arăta ca scoasă din cutie. O machioză neatentă, lumina slabă, excesul de zel sau o mână grăbită au reușit sp-i încurce ploile știristei.

corina detaliu

Sprânceana ei dreaptă se termina în… două cozi. Pe de o parte se vedea cea naturală, mai estompată, iar pe de alta, cea desenată cu un creion special, după o formă ideală. În plus, fondul de ten, pudra și fardul de obraz acopereau cu greu pielea iritată, creând un aspect artificial. O imagine care nu se regăsește în pictoriale sau pe micul ecran.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro