MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 09:26

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre noua emisiune. „Nu sunt la prima abatere”

Distribuie

Gabriela Cristea a dat amănunte despre noua sa emisiune de la Antena Stars. Aceasta a explicat ce se va întâmpla în show.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea revine pe micile ecrane în data de 28 mai.  Atunci va debuta noua emisiune a Gabrielei Cristea de la Antena Stars – Te iubesc de nu te vezi.

Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a oferit noi informații despre show-ul pe care îl pregătește.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine.

Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții”, a declarat Gabriela Cristea.

” n prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție… Osă fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a explicat prezentatoarea.


Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii 'Dintr-o zi', Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului


 

Loading...
Comentarii