MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 13:31

Laura Cosoi dă detalii despre sarcină. Cât a luat în greutate și câte nume va avea bebelușul

Distribuie

Laura Cosoi a oferit detalii despre sarcina sa la o emisiune televizată. Ea urmează să aducă pe lume o fetiță.

Laura Cosoi este însărcinată cu primul ei copil și urmează să devină mămică peste doar câteva luni. Gravidă în aproape șase luni, vedeta a oferit detalii despre sarcina sa la o emisiune de televiziune.

Ea a spus cât a luat în greutate pe durata sarcinii, dar și câte nume va avea fetița pe care urmează să o aducă pe lume.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite faţă de cum le trăiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme.

Abia un kilogram am pus pe mine. Am văzut că femeile care nu au ajutor după aceea, au slăbit mai uşor. Ar putea fi o idee. Am avut primele două nopţi nedormite, îmi dă câte un brânci. E foarte activă. Nu dorm mai mult, cred că sunt mai liniştită, nu ard atât de tare ca înainte, sunt mai aşezată. Mă organizez mult mai bine.

Ne-am gândit la nume. Vor fi două nume. Nu am avut altă variantă, am ales din start amândoi, nu e un nume nemaiîntâlnit, aş putea spune că e destul de comun. Şi la catolici sunt sfinţi. Sigur nu o să stea cu noi în cameră', a povestit Laura Cosoi, care este căsătorită cu Cosmin Curticăpean.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților'


 

Loading...
Comentarii