18 Oct. 2017 15:02

#MeToo. Declarația actriței Maia Morgenstern: „Mă doare până la strigăt”

Distribuie

Campania online #metoo împotriva hărțuirii sexuale a stârnit  vii reacție și în rândul vedetelor de la noi. Este și cazul celebrei actrițe Maia Morgenstern.

Actrița Maia Morgenstern, care anul acesta a împlinit 55 de ani, este una dintre vedetele din România care au reușit să se impună și în afara granițelor țării.

Aflând despre campania online împotiva hărțuirii sexuale, binecunoscuta artistă a luat atitudine și a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Mă doare până la strigăt, până la disperare. Disperarea pe care ți-o dă neputința. Ciudat, o neputință ce vine din respect și loialitate. Dar tot neputință se cheamă. Mă doare tăcerea cu care a decis să se înconjoare o tânără prietenă.
Dar o respect. Deși mă doare, nu voi trăda încrederea cu care m-a investit. Și nu vorbesc de vreo întâmplare neplăcută, cu iz de gâlceavă de alcov, demnă de paginile vreunui tabloid. ( al carui director a fost… să lăsăm, nu-i așa?) Vorbesc de teroare, amenințări, atacuri verbale, în scris, directe… Am să tac#metoo”, a scris maia Morgenstern.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii