MENIU CAUTĂ
03 Dec. 2018 09:30

Celebrul producător Nile Rodgers dă detalii despre viața lui amoroasă. A făcut sex cu triplete

Distribuie

Muzicianul Nile Rodgers a făcut mărturisiri intime. Artistul a vorbit despre experiențele sale sexuale.

Nile Rodgers, în vârstă de 66 de ani, este un cunoscut muzician și producător american. Acesta a făcut declarații incredibile despre viața sa intimă. Americanul și-a amintit de una dintre cele mai incendiare experiențe sexuale din viața sa. Acesta a dezvăluit că a întreținut relații intime cu triplete în timp ce se afla sub influența substanțlor interzise.

„Sex cu triplete, fără îndoială. Nu-mi mai amintesc cum s-a întâmplat, dar da, îmi amintesc că erau frumoase. Când m-am trezit a doua zi mi-am spus: „Cum am reușit să facă asta?””, a mărturisit el pentru revista Notebook.

„Nu-mi amintesc numele lor, nici cum au ajuns în casa mea… Dumnezeule, ar fi fost genial să facă o fotografie, să imortalizez momentul, ca să nu creadă lumea că mint. Dacă aș fi avut la cea vreme un telefon cu cameră le-aș fi spus: „Așteptați un moment, stați cuminți””, a glumit artistul.

Din păcate, singura care poate confirma spusele artistului este iubita acestuia din acele vremuri, care l-a găsit în pat cu cele trei.

„Știu că s-a întâmplat de-adevăratelea pentru că iubita mea ne-a găsit pe toți a doua zi”, a mai spus Nile Rodgers.

Foto: EPA


Citește și: 

EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

Loading...
Comentarii