02 Iul. 2018 17:54

Prima imagine cu Elena Udrea însărcinată. Cu iubitul pe o plajă din Costa Rica

Distribuie

A apărut prima fotografie cu Elena Udrea însărcinată. Imaginea a fost făcută publică de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea este însărcinată cu primul ei copil, iar în toamna acestui an ea va aduce pe lume o fetiță, rezultat al poveștii de iubire pe care o trăiește cu Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov s-a aflat în aceste zile alături de iubita sa, Elena Udrea, în Costa Rica. Elena Udrea a plecat, la începutul anului în Costa Rica. Aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Adrian Alexandrov a postat, pe contul său de Instagram, prima fotografie cu Elena Udrea însărcinată. De când a anunțat că este însărcinată, nimeni nu a văzut-o pe Elena Udrea cu burtică.

În imagine, Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, se plimbă de mână pe o plajă. Fotografia este însoțită de următorul mesaj: „the3ofus” (n.r.noi trei), cu referire bebelușul care urmează să vină pe lume. Din fotografia respectivă se poate vedea că Elena Udrea s-a mai rotunjit.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni' VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii