MENIU CAUTĂ
18 Feb. 2018 11:56

Replica lui Liviu Vârciu după ce a fost surprins sărutându-se cu o blondă. N-a mai tăcut și a spus tot ce s-a întâmplat

Distribuie

Liviu Vârciu a fost filmat în timp ce se săruta cu o blondă senzuală, o dansatoare la o emisiune de televiziune.

Liviu Vârciu este în centrul atenției după ce a fost filmat în timp ce se sărutra cu o dansatoare pe nume Roxana Niculae.

Roxana Niculae este asistentă la emisiunea „Star Matinal de weekend', ea și Liviu Vârciu fiind colegi de trust. Roxana Niculae a fost „bebelușă' la emisiunea Cronica Cârcotașilor, de la Prima TV, dar a fost și dansatoare pentru cântărețe celebre, precum Andra și Andreea Bănică.

După ce imaginile au apărut în presă, Liviu Vârciu, care a mărturisit care este cel mai mare regret al său, a decis să ofere explicații despre situația în care a fost prins.

Liviu Vârciu, care a negat că s-a despărțit de iubita sa Anda Călin, a făcut declarații pentru spynews.ro.

„Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Ca aşa m-a făcut pe mine mama politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu. Logic, nu?…

Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gura de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o?… Eu sunt cu Anda! Pentru noi, fetiţa noastră este prioritate. Ea şi Carmina. Ele sunt minunile mele” , a declarat Liviu Vârciu.


Citește și: JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 3: Gemenii din Dragoslavele care luptă împreună pentru a doua oară (VIDEO)


 

Loading...
Comentarii