06 Ian. 2018 11:37

Simona Gherghe face mărturisiri. „E o luptă în sufletul meu. Sper să nu fie o despărțire cu lacrimi”

Distribuie

Înainte de revenirea la TV, Simona Gherghe a făcut mărturisiri despre cât de greu o să-i fie să stea departe de fiica sa, de care a fost nedezlipită în concediul postnatal.

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, este topită după fetița ei, Ana Georgia.

Viața vedetei s-a schimbat de când a adus-o pe lume pe Ana Georgia, care a început deja să stea în picioare.

Luni, 8 ianuarie, Simona Gherghe revine pe micile ecrane, la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Înainte de revenirea pe sticlă, vedeta a acordat un interviu pentru emisiunea „Agenţia VIP”, de la Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri despre cum speră că va fi momentul în care va fi nevoită să se despartă de fiica sa.

„Stă sprijinită câteva secunde, e încă mică, are şapte luni şi jumătate, trebuie să aibă răbdare. Şi ea şi noi, ei îi place foarte mult în braţe şi e din ce în ce mai greu. Trebuie să reconfigurăm mobila. Mama mă va ajuta, Răzvan când va veni de la muncă, eu până voi pleca la muncă.

E o luptă în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite să se întoarcă la muncă ştiu asta. Am stat tot timpul împreună şi sper să nu fie o despărţire cu lacrimi. Crăciunul a fost minunat, Ana a reacţionat foarte frumos, ţipa de bucurie, a fost foarte emoţionant.

Au fost nişte Sărbători foarte speciale. Am fost şi cu ea de Revelion, aşa că am stat acasă. Poate la anul vom pleca. Păcat că a lipsit zăpada, vreau să mergem să o dăm cu săniuţa. Cel mai frumos cadou din viaţă noastră a venit, jur, îmi doresc sănătate pentru ea şi pentru noi, atât. Nu ştiu ce va urma, dacă va mai veni un alt copil”, a declarat Simona Gherghe.


Citește și: Nu mai există 'gerul Bobotezei'. Specialiștii avertizează: 'Joaca de-a Dumnezeu e periculoasă!'


 

Loading...
Comentarii