EXCLUSIV/ Tony Șeicărescu nu mai este solist al trupei Direcția 5!

10 august 2017 23:14

Cel mai popular grup pop-rock românesc se pare că a renunțat să-i mai aibă frontman pe Tony Șeicărescu. Se pare că treaba merge foarte bine în sânul grupului semn că trupeții nu au dat nici o comunicare oficială.

De aproape o lună de zile formația concertează asiduu în formula clasică, avându-l pe Cristi Enache solist, care este dublat de Alina ”Alinka” Crișan. În acestă formula Direcția 5 s-au prezentat zilele trecute la ediția cu numărul 50 a veteranului Festival de interpretare muzicală de la Amara (FOTO).

Tony, primul solist al formației (1993-1995) a participat la înregistrarea emblematicului album ”Seducție” (1993), iar după a ales să se stabilească în Olanda, unde a cântat mulți ani. Personaj deloc statornic, solistul a fost reprimit în familia Direcția 5 în urmă cu cinci ani, după ce a petrecut un an ca solist al grupului Krypton, dar a mai plecat odată din formația care l-a relansat, sperând că va face carieră pe postul lăsat vacant de Cristi Minculescu. Însă doar opt luni a durat aventura lui Șeicărescu (50 ani) la Iris, după care s-a întors cu coada între picioare la Direcția 5, unde a fost primit cu brațele deschise având în vedere prietenia sa cu Marian Ionescu.

 

Tony Șeicărescu nu mai este solist al trupei Direcția 5!

”Tony este omul care a adus echilibrul în formația Direcția 5” declara în urmă cu ceva vreme Marian Ionescu, liderul grupului ce tocmai a sărbătorit 25 de ani de intensă activitate muzicală. Cel mai probabil, Tony Șeicărescu (FOTO, alături de Marian Ionescu) și-a dorit o pauză dat fiind că, recent, a devenit din nou tată.

 

 


Marcel Pavel și soția lui au 3 copii împreună, iar acum detalii uimitoare ies la iveală. Ce s-a întâmplat în cei 25 de ani de căsnicie


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro