Beyonce, însărcinată cu gemeni, aproape goală pe scena de la premiile Grammy

13 februarie 2017 10:25

Beyonce (35 de ani) continuă să-și șocheze fanii. La aproape două săptămâni de când a dezvăluit că este însărcinată cu gemeni, artista a făcut senzație la premiile Grammy, unde a apărut pe scenă aproape dezbrăcată, având părțile intime acoperite doar cu câteva lanțuri.

Diva pop Beyonce a fost marea favorită a premiilor Grammy, având nu mai puțin de nouă nominalizări. Însă, ea a pierdut în fața rivalei sale Adele, și a plecat acasă cu doar două premii. Cu toate acestea, artista a reușit să fie vedeta serii prin show-ul pe care l-a dat duminică seară, la Los Angeles, pe scena Staples Center, la cea de-a 59-a ediții a premiilor Grammy.

Premiile Grammy 2017. Cine sunt marii câștigători

La aproape două săptămâni de când a anunțat că este gravidă cu gemeni și a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, Beyonce a lăsat din nou publicul mască după ce a apărut pe scenă aproape dezbrăcată, etalându-și din nou burtică de gravidă.

Pregnant Beyonce shows off her baby bump during performance at The Grammys

După ce a purtat o rochie aurie, strălucitoare și transparentă și a interpretat baladele ‘Love Drought’ și ‘Sandcastles’ de pe ultimul ei album, ‘Lemonade’, aceasta  și-a schimbat ținuta cu una mult mai provocatoare. Ea a apărut aproape dezbrăcată, desculță și cu părțile intime acoperite doar de niște lanțuri aurii, purtând o coroană pe cap și o pelerină galbenă.

De altfel, cel mai impresionant momentul al serii de la premiile Grammy 2017 a fost când Adele, câștigătoarea trofeului pentru cel mai bun album, a declarat pe scenă, cu lacrimi în ochi, că premiul  l-ar fi meritat, de fapt, Beyonce. Din sală, artista americană, însărcinată cu gemeni, a început și ea să plângă, emoționată de discursul lui Adele.

 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro