12 Mai. 2016 09:41 , de Miruna Darcovici

Cele mai spectaculoase rochii de la Cannes. Cum s-au îmbrăcat vedetele | FOTO

Distribuie

Cannes este zilele acestea capitala internaţională a filmului, dar şi locul în care vedetele îşi etalează cele mai spectaculoase şi elegante rochii de seară.

Festivalul a avut deschiderea miercuri, iar vedetele au făcut parada modei pe covorul roșu, însă nici una dintre ele nu a depășit limita decenței. Ba chiar, au fost mai îmbrăcate decât oricând.

Una dintre vedetele care a impresionat prin apariţia ei, într-o rochie roz spectaculoasă, a fost Araya Hargate, în timp ce Hofit Golan a optat pentru o ținută cu un imprimeu care a captat toate privirile.

Cinci filme românești în programul Festivalului de la Cannes 2016

Nici Julianne Moore nu a trecut neobservată, în rochia ei de culoare închisă, cu detalii aplicate, în timp ce Victoria Beckam a afișat o siluetă impecabilă, ca de obicei, într-o salopetă foarte sexy, de culoare neagră.

Robert De Niro va fi prezent la Cannes 2016, pentru o proiecţie specială

Eva Longoria și-a etalat formele apetisante într-o ținută mulată, care a fost foarte sexy, chiar dacă nu a avut decolteu sau tăieturi.

Majoritatea actriţelor prezente pe covorul roşu de la Cannes au strălucit în rochii stil cât mai spectaculoase, cu detalii elegante și tăieturi simple care au fost prefecte pentru a le pune corpurile senzuale în evidenţă.

Woody Allen, declarație șocantă la Cannes 2016: „ Voi continua să fac filme atâta timp cât unii oameni sunt suficient de proști pentru a-mi finanța proiectele'

Fotografii: Hepta

Loading...
Comentarii