Un nou record pe YouTube: Despacito, primul videoclip care a atins 3 miliarde de vizualizări

05 august 2017 12:08

Canalul YouTube a înregistrat un nou record absolut de vizualizări după ce clipul melodiei lui Luis Fonsi și Daddy Yankee, ”Despacito” a devenit primul videoclip care a atins 3 miliarde de vizualizări.

La mai puțin de o lună după ce megahitul ”Gangnam Style” a sud-coreeanului Psy a fost detronat, după cinci ani, din poziția de cel mai vizionat videoclip pe Youturbe de către clipul melodiei ”See You Again” a lui Wiz Khalifa, a venit rândul acestora să fie întrecuți.

”Despacito” este primul videoclip care a atins cifra de 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, recordul fiind atins în aproximativ şapte luni de la lansare. Videoclipul piesei interpretate de Luis Fonsi ft. Daddy Yankee, filmat în Puerto Rico, a fost publicat pe platforma YouTube pe 12 ianuarie 2017.


Citește și: Băile de la Telega, vindecătoare, dar periculoase. Scapi de o boală și dai de alta


În cursul zilei de vineri, Despacito a devenit cel mai vizualizat video din istoria YouTube, iar la câteva ore după aceea a depășit și pragul de 3 miliarde de vizualizări.

”Ce onoare… cel mai vizionat videoclip din istorie şi primul care atinge cifra de 3 miliarde de vizualizări… şi în spaniolă!”, a scris Fonsi pe contul său de Instagram. ”Mulţumesc tuturor celor implicaţi, fanilor pentru că au sărbătorit acest cântec cu noi şi mulţumesc Puerto Rico pentru că a fost cea mai frumoasă scenă din lume. Trăiască muzica latino!”.


Citește și: Fotografie de colecție. Cum arată acum “Liceenii” Mihai Constantin, Ștefan Bănică și Tudor Petruț. ”Reuniunea de clasă”


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro