12 Ian. 2018 10:27

FOTO și VIDEO | Harvey Weinstein a fost pălmuit într-un restaurant

Distribuie

Producătorul american Harvey Weinstein, acuzat de zeci de femei de hărțuire și agresiune sexuală, a fost pălmuit de un bărbat, într-un restaurat din Arizona. Un bărbat i-a reproșat acestuia că este un "gunoi" pentru ce le-a făcut femeilor, relatează USA Today.

Harvey Weinstein se afla într-un restaurant din Arizona, aflat în apropiere de centrul de reabilitare în care a fost cazat. El era însoțit de mentorul său, atunci când un bărbat s-a apropiat de el, chiar atunci când se pregătea să plece din restaurant.

Bărbatul i-a spus producătorului să iasă din restaurant, dar și că este „un gunoi” pentru ce le-a făcut femeilor. Tot incidentul a fost filmat.  Harvey Weinstein nu a chemat poliția și a părăsit restaurantul.

Celebrul producător a fost acuzat de peste 100 de femei de hărțuire și agresiune sexuală. Scandalul „Weinstein' a transmis o undă de șoc în întreaga lume, generând campania #MeToo. Ulterior, mai multe staruri au fost acuzate de agresiune și hărțuire sexuală.


Citește și: REPORTAJ| Radioamatorii, precursorii celor care 'înfierbântă' Facebook-ul, o tagmă ce refuză 'să se predea' (FOTO&VIDEO)


Loading...
Comentarii