25 Oct. 2017 17:12

George Bush Senior acuzat de o actriță că a agresat-o sexual: M-a atins pe fund din scaunul lui cu rotile

Distribuie

Fostul președinte al Statelor Unite, George HW Bush a fost acuzat de actrița Heather Lind de agresiune sexuală. Aceasta susține că Bush Senior i-a pus mâna pe fund în timp ce stăteau să facă o fotografie, scrie Daily Mail.

Heather Lind, în vârstă de 34 de ani, care a jucat în seria AMC „Turn: Washington Spies”, a povestit într-un post pe Instagram despre cum a fost atinsă indecent de președintele care acum are 93 de ani.

„Când am avut ocazia să-l întâlnesc pe George H. W. Bush acum patru ani pentru a promova un spectacol de televiziune la care lucram, m-a agresat sexual în timp ce stăteam să facem o fotografie. Nu mi-a dat mâna. M-a atins pe fund din scaunul cu rotile, iar soția sa  Barbara Bush, alături de el. Mi-a spus o glumă murdară”, a scris Lind.

Drept răspuns la postarea actriței, care între timp a fost ștearsă de pe Instagram, echipa de comunicare a fostului președinte a transmis că „Președintele Bush nu ar face nimănui rău intenționat – în nicio împrejurare, niciodată – și își cere scuze dacă încercarea lui de a face o glumă a jignit-o pe domnișoara Lind'.

VEZI aici fotografia în care Bush o atinge pe actriță pe fund

Lind a mai scris în postarea sa de pe Instagram că „În tot timpul cât am fost fotografiați m-a atins. Barbara și-a dat ochii peste cap ca și când ar fi spus „nu din nou”. 'Bodyguardul lui mi-a spus că nu trebuia să stau lângă el când am făcut fotografia', a mai scris actrița. .

Heather Lind și-a încheiat postarea pe Instagram cu #metoo, haștagul folosit de milioane de femei din toată lumea în ultima perioadă pentru a descrie momentele în care au fost agresate sexual de-a lungul vieții. .


Citește și: VIDEO| Român filmat în Londra în timp ce fura din donațiile pentru Cancer Research

 

Loading...
Comentarii