Premiile Grammy 2017, ținute scandaloase și mesaje politice. Lady Gaga, cu sânii la vedere

13 februarie 2017 11:03

Beyonce nu este singura artistă care a șocat prin ținutele „deocheate” la gala de decernare a premiilor Grammy. Dacă până acum la astfel de evenimente, vedetele țineau să impresioneze prin ținute care mai de care mai elegante, anul acesta la cea de-a 56-a ediție a premiilor Grammy starurile s-au întrecut în haine cât mai extravagante și mai provocatoare.

Lady Gaga a apărut la Grammy într-o ținută demnă de filme porno. Ea a purtat o pereche de pantaloni scurți din latex, cu cizme lungi și o geacă care care i-a lăsat sânii la vedere.

59th GRAMMY Awards

Girl Crush a apărut într-o rochie făcută din bile.

Girl Crush

Girl Crush

Katty Perry a purtat o rochie Tom Ford, care nu a fost deloc pe placul public7ului sau a criticilor de modă.

Katy Perry

Katy Perry

Artista Jacqueline Van Bierk a apărut într-o rochie pe care erau lipite CD-uri, care însă nu a impresionat.

 Jacqueline Van Bierk

Jacqueline Van Bierk

Artista Halsey a șocat cu ținuta ei, ce părea mai degrabă o pijama din satin.

Halsey

Halsey

Rapperul CeeLo Green a apărut într-o ținuță în care părea a fi un robot făcut din aur. Însă, nu a impresionat deloc cu outfitul lui, ba din contră a devenit ținta glumelor pe internet.

Ceelo Green

Ceelo Green

La fel ca în cazul altor gale de premii recente, participanții nu au pierdut ocazia de a lansa mesaje politice împotriva președintelui american Donald Trump. În calitate de prezentatoare, vedeta latino Jennifer Lopez a susținut că muzica este o limbă universală și a adăugat că „în această perioadă a istoriei este nevoie de vocile noastre mai mult decât oricând”, în timp ce artista Joyce Villa s-a arătat a fi susținătoare a lui Trump, purtând o rochie cu sloganul miliardarului din timpul campaniei „Make America Great Again”, în timp ce pe trena rochiei sale scria Trump.

59TH GRAMMY AWARDS 2017 59TH GRAMMY AWARDS 2017

Fotografii: Northfoto

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro