VIDEO| Sinead O’Connor și-a îngrijorat fanii după ce a vorbit într-un clip despre intențiile sale sinucigașe

08 august 2017 18:22

Sinead O’Connor și-a îngrijorat fanii cu un filmuleț publicat pe Facebook, în care vorbește despre intențiile sale sinucigașe, despre problemele de sănătate pe care le are și despre viața mizerabilă pe care o duce, scrie The Sun.

Artista de origine irlandeză se luptă cu depresia de mai mult timp și mărturisește în filmulețul de 12 minute publicat pe Facebook că locuieşte singură într-un motel din New Jersey, după ce şi-a părăsit familia din Irlanda.

O’Connor spune că are gânduri sinucigașe de când locuiește singură, dar adaugă că a luptat să rămână în viaţă, adăugând: „Sunt una dintr-un milion şi milioane din milioane de oameni sunt la fel ca mine”.

Vorbind despre problemele psihice cu care se confruntă, artista spune că „Depresia este un fel de drog, nu-i pasă cine eşti. Şi, ştiţi ce e mai rău? Stigmatul omoară oameni, nu boala. Nu voi muri, dar ăsta nu este un mod de a muri pentru un om”.

După publicarea filmului, O’Connor a primit încurajările fanilor, dar și a altor vedete care și-au arătat sprijinul pentru ea.

Sinead O’Connor, născută pe 8 decembrie 1966, la Dublin, este o cântăreaţă şi compozitoare irlandeză, cunoscută pe lângă piesele ei și pentru numeroasele controverse în care a fost implicată. În 1990, mai multe posturi de radio au refuzat să îi difuzeze cântecele, după ce artista irlandeză nu a permis ca imnul naţional american să fie intonat în deschiderea unuia dintre concertele sale. Mai apoi a criticat cu vehemenţă Biserica Catolică din cauza felului în care aceasta a ascuns abuzurile sexuale comise de preoţi.

Ea a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale.


Citește și: EXCLUSIV: Ce se întâmplă cu Ionuț Gologan după ce Malaezia a decis să renunțe la pedeapsa cu moartea pentru traficanții de droguri


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro