MENIU CAUTĂ
18 Aug. 2016 20:48

Diana Dumitrescu şi-a regăşit liniştea în braţele noului iubit: „Contează alături de cine munceşti”

Distribuie

Ultimii ani au fost, pentru Diana Dumitrescu, plini de încercări. După divorţul de Ducu Ion, actriţa a trecut printr-o perioadă neagră şi a fost chiar în depresie o bună perioadă.

După câteva relaţii eşuate, Diana Dumitrescu pare să-şi fi găsit echilibrul în braţele noului ei iubit. De când are o relaţie stabilă, actriţa şi-a schimbat complet starea de spirit şi pare o altă persoană.

Mult mai optimistă, Diana Dumitrescu le sfătuieşte acum pe cele care trec prin perioade nefaste să-şi conştientizeze greşelile şi să meargă mai departe, fără să privească în urmă. Deşi nu face referire la fostul ei soţ, Ducu Ion, actriţa lasă să se înţeleagă că ajunsese să lupte singură pentru căsnicia ei.

„Am trecut prin multe experienţe de-a lungul celor aproape 33 de ani de viaţă, unele mai frumoase, altele urâte, chiar oribile. Mi-am triat prietenii de mai multe ori, m-am îndepărtat uneori de oameni de care nu ar fi trebuit, şi am ţinut alături fiinţe care m-au rănit într-un final. Am făcut alegeri proaste, bune, cu consecinţe pe care întotdeauna le-am acceptat cu capul sus şi nu am învinovăţit pe nimeni.

Nu a fost usor şi nu este usor. În toti anii astia am învăţat că pentru frumos, pace, linişte, familie, iubire, prietenie, toate lucrurile astea despre care ştim că sunt frumoase şi… gratuite… ei bine, am învăţat că cer mai multă muncă decât pentru a complota în a face rău cuiva. Rău este foarte uşor sa faci. Simplu. O poate face orice prost. (…)

Diana Dumitrescu, alături de iubitul ei

diana1

Am întâlnit multe femei obosite, îndurerate, care sunt pe punctul de a se sătura sau s-au săturat de atâta muncă singure şi le înţeleg. În parte este vina noastră. Conteaza foarte mult alături de cine munceşti. (…) Când eşti în doi şi munceşti singur… nu văd sensul. Însă din scurta mea experienţă de viaţă, am învăţat că dacă avem răbdare, curaj să o luam de la capăt, putere să mergem înainte, reuşim să ne găsim fericirea, împlinirea. Şi când asta se întâmplă, va apărea şi persoana potrivită alături de care să munceşti, de care cu adevărat să îţi doreşti să construieşti ceva.

Pentru toate cele care acum se afla într-un moment de slăbiciune, vă spun atât: toate trec, iar noi suntem precum păsările Phoenix. Renaştem, pentru că pe lângă gingaşie, blândeţe, frumuseţe, răbdare şi toate atributele potrivite unei femei, suntem puternice!”, a scris Diana Dumitrescu, pe blogul ei.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii