02 Feb. 2017 07:39

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea. Afectată de problemele de sănătate

Distribuie

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea a fost dezvăluit recent, chiar de fosta prezentatoare. Dacă la început a fost vorba de probleme de sănătate, mai apoi, aceasta nu s-a mai regăsit în niciun format propus de producători.

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea, după ani de zile în care a fost alături de telespectator. Atunci, decizia ei i-a șocat pe mulți, însă aceasta nu a dat prea multe detalii despre viața personală. În prezent, Mihaela Tatu este trainer acreditat pe tehnica si arta discursului.

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Tatu a părăsit televiziunea, în urmă cu ceva ani

Într-un interviu acordat presei locale, Mihaela Tatu a povestit cum a părăsit televiziunea. La început a fost doar o pauză de doi ani, din cauza unor probleme de sănătate, iar dupa….. N-am mai stiut ce aș mai fi putut face acolo. Mie nu mi-au plăcut formatele de emisiune care mi s-au oferit, iar altora nu le-au plăcut formatele de emisiune pe care le-am propus.  Când mai sunt invitată si accept sa merg la cate-o emisiune, si cand intru in studio, simt emotii frumoase și am nostalgii. Dar asta simt pana ies din studio. Apoi gata', a povestit Tatu.

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran și deși s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, fost prezentatoare tv s-a implicat în multe proiecte de suflet, care îi fac viața mai frumoasă.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii