Adriana Bahmuțeanu, jignită în direct la tv. „Ești cam nouă în…”

12 ianuarie 2017 10:26

Adriana Bahmuțeanu, jignită în direct la tv, de fiul adoptat al Luminiței Anghel. Cei doi au vorbit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, însă discuția a luat o întorsătură neașteptată. David Pușcaș  s-a enervat la culme.

Adriana Bahmuțeanu, jignită în direct la tv, după ce și-a spus părerea cu privire la situația dintre David și Luminița Anghel. „Mă laşi să termin te rog frumos?”, „Nu e problema ta”, „Ştiu cât costă(preţul chiriei), dar nu vreau să îţi spun ţie”, „Nu răspuns”, „Nu vreau să vorbesc de tine”, „Eşti cam nouă în această emisiune” , i-a spus David Pușcaș vedetei, în cadrul emisiunii tv.

Adriana Bahmuțeanu, jignită în direct la tv de David Pușcaș

„Dacă nu e problema mea, nu înţeleg de ce ai venit aici. Am înţeles că eşti un băiat sincer, dar…(…) Eu aici sunt moderator, eu pun orice întrebare doresc. Şi apropo, am şi eu doi băieţi şi îi învăţ ca întotdeauna când au un reproş de făcut sau nu le convine ceva, să îi spună în faţă persoanei respective, uitându-se în ochii ei. Nu să o atace pe la spate. Învaţă lucrul ăsa(…) Te rog sa nu mă jigneşti aici în casa mea” i-a răspuns Bahmuţeanu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro