MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 13:41

Andra, mai sinceră ca niciodată la Vocea României Junior. ”Vreau să-ți pup mâna”

Distribuie

Andra, mai sinceră ca niciodată la Vocea României Junior. Spectacolul vocilor continuă și săptămâna aceasta la Vocea României Junior.

Vineri seara, de la 20:30, alți copii cu voci impresionante vor intra în audițiile pe nevăzute și vor uimi prin naturalețea și lejeritatea cu care le vor prezenta antrenorilor și telespectatorilor variante proprii ale unor piese consacrate.

Andra, Marius Moga și INNA vor asculta multe voci uimitoare și se vor bate din nou în promisiuni pentru a-i convinge pe copiii cu glas perfect să-i urmeze. Impresionată de prestația unei concurente, Andra va face un gest pe care ceilalți antrenori nu-l vor trece neobservat. 'Ai cântat superb! Și nu vreau să-i supăr pe colegii mei, dar vreau să îți pup mâna pentru că ești atât de talentată!', îi va spune Andra. INNA nu va rămâne nepăsătoare la strategia Andrei și va replica: 'Eu vreau să-ți sărut și cealaltă mână, și sufletul, dar în afara concursului. În concurs, aș vrea să fiu antrenoarea ta și să-ți dau piese la fel de cool ca și aceasta pe care ai cântat-o, și cred că am avea o conexiune foarte bună.', va spune INNA.

Citește și

Cum a organizat Gabriela Firea primirea Simonei Halep pe Arena Națională, imagini nedifuzate. 'Să mor dacă nu vin!'. Cine sunt gărzile de corp ale Simonei | VIDEO

Loading...
Comentarii