Andreea Marin, compliment neașteptat la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce i-a spus de față cu toată lumea. “Strălucești..”

20 martie 2017 21:03

Andreea Marin, compliment neașteptat la adresa Mihaelei  Rădulescu, în ediția live de la Uite cine dansează. Zâna a ținut să spună că în această seară toată lumea strălucește, inclusiv gazda noastră, referindu-se la rochia purtată de „rivala” de la Monaco.

Andreea Marin, compliment neașteptat la adresa Mihaelei  Rădulescu, în fața tuturor. Inevitabilul s-a produs, iar astăzi, de Ziua Fericirii, bruneta a făcut afirmații neașteptate, în direct la tv. „Vreau să spun că în seara asta strălucim. Inclusiv gazda nostră”, a spus Andreea, în timp ce îi admira rochia prezentatoarei de la Uite cine dansează.

 

 

Andreea Marin, compliment neașteptat la adresa Mihaelei  Rădulescu, pentru prima dată

„De Cabral nu spui nimic? Uite stă acolo și plânge”, i-a spus Mihaela Rădulescu. „Nu, Cabral știe că îl iubesc”, a spus Zâna. Iubita lui Felix nu s-a abținut și a atacat-o din nou pe Andreea, însă mai delicat. „Știam eu că doar pe el îl iubești”, a spus ea.

Andreea Marin i-a dat imediat replica. „Sunt fericită astăzi, și nu o să reușească nimeni să mă reducă la tăcere”, a spus cu zâmbetul pe buze.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro