MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 13:41

Andrei Stoica părăsit Exatlon și face primele declarații despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană. Ce nu știa nimeni despre el și Anda Adam

Distribuie

Andrei Stoica părăsit Exatlon și face primele declarații despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană. Sportivul, ultimul concurent din Echipa Faimoșilor care a părăsit competitia, în urma unei accidentări misterioase, s-a aflat aseară în platoul “WOWBiz”, alaturi de Anda Adam, și ea eliminata din concurs din cauza unei accidentari dificile.

Multiplul campion mondial la kickboxing a slăbit peste zece kilograme, în cele nouă săptămâni de competiție, iar rezultate vizibile se văd și la ceilalți concurenți care au ramas in concurs.

Giani cred că a slăbit în jur de 12-15 kilograme. Știu sa apreciez pentru ca eu mă cântăresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit în jur de 10 kilograme, dar în maximum 3 săptămâni le voi pune la loc', a spus Andrei Stoica.

Prieteni de familie, cu mult înainte de a merge la „Exatlon', Andrei si Anda au povestit ca nu de putine ori, atât ea cât și Diana Belbita ofereau din porțiile lor de orez sportivului, atât de necesare pentru ca acesta să facă față cu brio in jocurile viitoare. La „Exatlon' s-au construit legaturi de prietenie pe viata și s-au împărtășit cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente.

„Noi aveam aceeași porție de mâncare ca fetele. Nici măcar ele nu se săturau dintr-o portie de mancare, daramite noi?! Anda și Diana aveau momente când îmi dădeau din macarea lor, si o lingura de orez in plus conta pentru mine', adauga acesta.

„Dormeam ca sa uit de foame'

Andrei Stoica a marturisit care a fost strategia la care a apelat, în momentele in care foamea punea stapanire pe el.

„Primele două săptămani au fost cele mai grele. Când miza era mancarea, ne saturam, dar dupa 2-3 ore revenea senzatia de foame. De cele mai multe ori, dormeam ca sa uit de foame', a dezvaluit sportivul.

Andrei Stoica de la Faimoşi s-a retras din competiţie, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Citește și

EXCLUSIV/ Nico a apărut cu părul creţ la ultimul concert. Cum explică artista schimbarea radicală de look

 

Loading...
Comentarii