MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 17:04

Cântăreața de muzică populară, Carmen de la Sălciua, mesaj dur pentru cei care o critică și o copiază

Distribuie

Cântăreața de muzică populară, Carmen de la Sălciua, mesaj dur pentru cei care o critică și o copiază. Este una dintre cele mai apreciate artiste , iar succesul ei trezeste pentru unii răutate și invidie. Îndrăgita artista a postat un mesaj pe Facebook pentru cei care o critică și o copiază.

Cea mai sexy cântăreță din lumea muzicii populare le-a transmis tuturor un mesaj clar: „Cei ce mă critică și mă copiază, văd în mine ceea ce ei nu vor fi niciodată!”, a scris artista pe o rețea de socializare.

Fanii artistei au reactionat imediat: „Foarte adevărat Carmen. Nimeni niciodată nu o să fie ca tine. Va pup.”; „Dumnezeu înzestrează omul după cum ii e sufletul! Tu ești privilegiata. Jos pălăria!”; „Esti ca prima zi de primavara.”; „Talentul si înțelepciunea nu ti le poate lua nimeni! Gura lumii nu o putem astupa, lasa lumea sa vorbeasca si fi fericita.”; „Cea mai frumoasă femeie. Te pup Carmen.”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de  Carmen de la Salciua.

De Dragobete, Culiță și Carmen și-au surprins fanii cu un nou videoclip pentru o piesa de dragoste dedicata pentru toti îndrăgostiții de pretutindeni. În nici doar 3 săptămâni de lansare, piesa „A opta minune” se bucură deja de succes: are aproape 2 milioane de vizualizari pe Youtube.

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost atacați de patronul unui club din Resiţa. Cei doi au făcut primele declarații și au fărturisit că au fost la un pas să fie bătuți de bărbat.

Citește și

Centrul de informare turistică de pe strada Lipscani, la un pas de a fi închis. Centrul ajută, anual, peste 12.000 de turiști

Loading...
Comentarii