Cătălin Bordea, invitat special în finala iUmor. Număr savuros de stand-up

19 mai 2017 17:01

Cătălin Bordea, invitat special în finala iUmor, unde va prezenta un număr avuros de stand-up, spre încântarea juraților și a celorlalți concurenți.

Cătălin Bordea, invitat special în finala iUmor. Coco Marinescu, Ioan Stan, Trupa Comedy Zebra Show, Cristi Priză, Dima Cubreacov, Doina Teodoru, Mikael Szanyiel, Albert Cremene, Ioana Roman și Bogdan Zloteanu sunt cei 10 finaliști care vin hotărâți să lupte pentru marele premiu de 20.000 de Euro, în ultima ediție a emisiunii „iUmor” din acest sezon.

Cătălin Bordea, invitat special în finala iUmor, în acest weekend

În prima etapă a finalei care va începe duminică, 21 mai de la ora 20:30, ei vor prezenta pe rând juriului „iUmor” cele mai bune numere, fie de stand-up, roast, snoave sau glume. Doar cei care vor reuși să îi impresioneze pe Delia, Mihai Bendeac și pe Cheloo și vor  primi trei „Like”-uri vor intra la votul publicului, în aplicația „iUmor”.

În așteptarea rezultatului final, în timp ce telespectatorii își vor alege favoritul sau favorita, fanii emisiunii se vor delecta cu câteva momente speciale. Vlad Grigorescu, prezentatorul emisiunii și câștigător al primului sezon „iUmor” va pregăti un număr de magie care, cu siguranță, îi va ține în suspans pe telespectatori, iar invitatul special al serii, care poate fi urmărit și la „X Night Show” va fi actorul Cătălin Bordea, cu un număr savuros de stand-up.

 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro