MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 08:59

Câte operații estetice are Oana Radu. Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Distribuie

Câte operații estetice are Oana Radu. Artista a vorbit sincer despre cele importante intervenții, iar dezvăluirea a fost făcută chiar pe blogul personal.

Oana Radu a dezvăluit ca are 5 interventii la: buze, sprancene, sani, brate si dinti „Prima intreventie pe care mi-am facut-o a fost cea de augmentare a buzelor. Am intervenit prima oara asupra lor in 2014. Eram foarte complexata de felul in care ele aratau, trebuia sa ma mega-rujez pana la nas. Mie nu mi se pare ca am exagerat in privinta buzelor deloc, mi se pare ca sunt naturale si toata lumea imi spune lucrul acesta

Apoi am intervenit asupra sprancenelor. Sprancenele mele erau blonde si trebuia sa le creionez mereu si niciodata nu-mi ieseau la fel. Nu doar ca nu-mi ieseau la fel de la o zi la alta ci nu-mi ieseau la fel intre ele, era o diferenta foarte mare. Am mers la C.D. pentru a ma ajuta sa le micropigmentez, astfel ca nu mai sunt nevoita sa le pictez mereu cand ies din casa”, a spus Oana Radu despre operatiile ei estetice.

Oana Radu, cântăreața care a ajuns cunoscută după ce a devenit finalistă la „Vocea României', a recunoscut în repetate rânduri că renumele sau celebritatea nu i-au ținut de foame și că a trebuit să facă sacrificii pentru a reuși în viață. Totuși, cu puțin timp înainte să împlinească 24 de ani, Oana Radu a reușit să aibă casa ei.


Mănâncă semințe și joacă table la Ambulanța Vaslui. Motivul incredibil pentru care angajații stau degeaba

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop sâmbătă 19 ianuarie 2019. Schimbări pentru o zodie
Loading...
Comentarii