13 Ian. 2018 09:46

Doinița Oancea s-a inspirat din propria copilărie pentru rolul din ”Fructul oprit”

Distribuie

Doinița Oancea s-a inspirat din propria copilărie  pentru rolul din ”Fructul oprit”. Îndrăgita actriță revine pe micile ecrane în cadrul serialului, care este produs de Ruxandra Ion și va avea marea premieră luni, pe 15 ianuarie.

Doinița susține că rolul Tanței, menajera familiei Caragea, este o provocare pentru ea, fiind pentru prima dată când interpretează un astfel de personaj, însă o ajută foarte mult propriile experiențe din copilărie.

'Tanța lucrează în casa familiei Caragea. Este isteață, atentă și cu auz bun'! Aude tot, stie tot. Este foarte curioasă și atunci nu îi este greu să fie atentă la toate discuțiile din casă și toate detaliile. Nu a fost nevoie de o documentare specială pentru un astfel de personaj. Mama a fost bucătar chef  în câteva ambasade, pe vremea când eu eram copil, așa că am văzut ceva menajere la viața mea', spune râzând Doinița Oancea.

Fructul oprit' va avea marea premierã luni, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Producția adună în distribuție mari actori ai României, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin,  Mihai Călin, Alina Pușcaș, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Paul Chiribuță, Alina Chivulescu, și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Citește și

Ce fel de copil era Kim Jong-un. Dezvăluiri făcute de bodyguardul lui Kim Jong-il

VIDEO/ Informații pe care orice părinte trebuie să le știe. Cum îți ferești copilul de pedofili

 

 

 

Loading...
Comentarii