FOTO EXCLUSIV/ Atenție, crai în acțiune! Dan Bittman, fotografiat în timp ce-și copleșea ”muza” de 21 de ani cu farmecul lui!

23 ianuarie 2017 23:30

Dan Bittman, fotografiat în timp ce curta asiduu o tânără. O imagine deloc surprinzătoare având în vedere că iubărețul Bittman nu s-a dezis niciodată de imaginea de crai. Mai interesantă este identitatea ”prăzii”.

Încă din noiembrie anul trecut, Libertatea dezvăluia detalii ale apropierii dintre Dan Bittman și Monica Odagiu, o tânără cântăreață pentru care veteranul artist și-a încălcat principiile: i-a făcut o piesă pe care au cântat-o în colaborare și a acceptat rol secundar pentru a o pune pe ea în valoare. Această apropiere dintre ei a fost îndelung comentată în anturajul solistului de la Holograf, dar și în mediile muzicale și, bașca, a coincis cu despărțirea Monicăi de iubitul ei, fără prea multe explicații.

De atunci, deși nici nu-și asumă și nici nu epatează, par să triască o poveste care depășește limitele profesionale sau amicale și, pentru că au tot dat apă la moară bârfotorilor, a luat naștere și zvonul că Bittman și-a petrece existența mai mult pe la ea.

Dan Bittman, fotografiat în acțiune! Totul s-a petrecut în public

Acum, fie cum o fi, artistul este liber să iubească pentru că nu și-a luat niciun angajament birocratic sau moral față de Liliana, femeia care i-a născut trei băieți, pe care nu a luat-o niciodată de soție.  ”Liliana este o femeie înțeleaptă cu multe calități, dar poate cea mai mare calitate a ei este răbdarea și faptul că știe să primească tot fără să ceară. Nu gătesc, nu-s romantic, nu aduc flori, nu-mi place răsfățul, nu sunt nimic din ceea ce vă închipuiți, cine și-ar dori o asemena pacoste?”, declara la un moment dat Bittman, listându-și lipsa calităților.

Revenind, duminică seară, Dan Bittman a fost fotografiat în acțiune. Artistul și-a izolat ”victima” și, aparent, a început asediul. Iar victima nu părea deloc deranjată, ca și cum ar fi fost deja obișnuită cu atenția holografului. Și, probabil că da, era. ”Victima” nu era uan întâmplătoare, ci chiar Monica Odagiu, despre care s-a tot comentat că ar fi pătruns sub pielea artistului. Iar scenele s-au petrecut într-un cunoscut local bucureștean în fața a sute de oameni…

 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro