Laura Cosoi, cu soțul la Cannes: ”Mereu împreună”

19 mai 2017 10:25

Laura Cosoi a mers împreună cu soțul ei la Festivalul de film de la Cannes. Actrița trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și pare mai fericită ca niciodată.

Laura Cosoi a postat mai multe imagini pe rețelele socializare zilele acestea. Într-una dintre ele, actrița apare alături de soțul ei în timp ce se pregăteau pentru o seară festivă.

 

Citește și: Laura Cosoi și Andreea Raicu, împreună la Festivalul de Film de la Cannes. Cum s-au îmbrăcat cele două

Actrița este aproape tot timpul însoțită la evenimentele mondene de soțul ei, Cosmin Curticăpean. “Credeți-mă e foarte bine să fii căsătorit, corect? Adică în sensul că el nu mai iese nicăieri cu băieții. Stă numai cu mine, nu are timp să iasă pentru că sunt foarte ocupată și el cu mine și suntem ocupați”, a precizat Laura Cosoi despre schimbările apărute în viața lor de când sunt căsătoriți.

Vedete din întreaga lume se găsesc zilele acestea la Cannes, unde are loc celebrul festival de film, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 70. Timp de 11 zile, cinefilii își vor îndrepta atenția către stațiunea din sudul Franței, care se transformă în cetatea filmului.

Citește și: Imagini incendiare cu Laura Cosoi. Udă leoarcă și cu sânii la vedere | FOTO

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro