06 Sep. 2017 16:35

Maria Constantin a spus totul despre relația cu Augustin Viziru, iar actorul i-a răspuns în direct la TV. “E o superbă”

Distribuie

Maria Constantin a spus totul despre relația cu Augustin Viziru, după ce Marcel Toader a acuzat-o că a avut o aventură cu acesta.

Maria Constantin se apără și infirmă toate acuzațiile aduse de soțul ei. Marcel Toader a declarat că artista l-a înșelat de mai multe ori, inclusiv cu Augustin Viziru.

Maria Constantin a spus totul despre relația cu Augustin Viziru, după ce Marcel a acuzat-o că l-a înșelat

“Nu este adevărat și nu înțeleg de ce aruncă gunoi în oameni nevinovați. Am spus și atunci că eu și Augustin am intrat la Ferma vedetelor cam în aceleași împrejurări. El cu fratele lui și eu cu soțul meu. Dacă nu aş fi fost implicată în acest subiect, probabil m-aş fi uitat ca la o comedie. (…) Asta cu înşelatul nu e. ”Augustin Viziru este omul pe care l-am văzut doar la acel show, dar şi la un moţ în Bucureşti. Deci, l-am văzut doar de două ori în viaţa mea.”. Am plecat de la Marcel cu trei bagaje. În ultimii doi ani, eu am adus banii în casă. Eu cred că Marcel a clacat. Deja se află la cea de-a șasea căsătorie. Despre ce vorbim?”, a spus Maria Constantin la  Pro tv. Marcel Toader și Maria Constantin vor divorța pe 13 septembrie.

De asemenea, Augustin Viziru a intrat în direct prin telefon, La Măruță, și a susținut-o pe Maria Constantin. “Mi se întoarce stomacul pe dos de râs. Nu este nimic adevărat. Cu Maria m-am întâlnit doar de două ori. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Și până la urmă, dacă prin absurd ar fi fost așa, care este problema? Eu nu am nicio obligație. Cel mai frumos era să mă sune direct și să mă întrebe dacă e adevărat. Așa era normal, nu să vii să vorbești la tv. Nu este nimic adevărat. Oricum, Maria este o superbă. I-am dat câteva sfaturi și atunci în fermă”, a declarat Augustin la Pro tv.

Citește și:

EXCLUSIV | Anca Pandrea a petrecut o vacanță inedită cu Miron Cozma. ”Da, am cerut bani pe la mese!”

 

Loading...
Comentarii