14 Sep. 2017 11:20

Mesajul Danei Nălbaru, la 12 ani după căsătoria cu Dragoș Bucur. “Lăsați fricile, planurile și bârfele”

Distribuie

Mesajul Danei Nălbaru a stârnit admirația prietenilor virtuali. Artista și soțul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. S-au căsătorit în 2005 și au împreună doi copii.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se înțeleg de minune. Își țin viața de familie departe de ochii presei și se concentrează pe creșterea și educația celor doi copii. Artista a postat un mesaj pe facebook, în care și-a îndemnat fanii să se bucure de viață.

Mesajul Danei Nălbaru i-a bucurat pe fani

“Când ni se pare că suntem mari și importanți să ne amintim că numărul stelelor din univers este mai mare decât numărul tuturor firelor de nisip de pe Pământ. Lăsați fricile, planurile și bârfele! Rădeti mult, iubiți viata și ajutați cât puteti pe cei care au nevoie. Trăiți aici și acum si bucurați-vă de toti cei dragi! Pupici de noapte bună!”, a scris Dana Nălbaru pe Facebook. Dana Nălbarua născut la 38 de ani un băiețel perfect sănătos.

Citește și


VIDEO | Primele imagini cu momentul în care Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul de Mirel Palada, într-o pauză publicitară la B1


 

 

Loading...
Comentarii