23 Sep. 2017 18:06

Mesajul lui Tavi Clonda după ce a devenit tată. Prima imagine din spital

Distribuie

Mesajul lui Tavi Clonda după ce a devenit tată a fost postat pe contul de socializare, alături de care artistul a atașat o imagine realizată din clinica în care micuța lui a venit pe lume.

Tavi Clonda și Gabi Cristea au devenit pentru prima oară părinți, sâmbătă 23 septembrie. Prezentatoarea tv a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Micuța se va numi Victoria.

Mesajul lui Tavi Clonda după ce a devenit tată. Prima imagine din spital

Mesajul lui Tavi Clonda, transmis din clinica unde soția și fetița lui sunt internate

“Cerul Victoriei! #23septembrie ✌?❤️?“,  a scris Tavi Clonda pe contul de socializare.  Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinții unei fetițe superbe,  astăzi, 23 septembrie, în jurul orei 14.00, la o clinică privată din Capitală.  Micuța se va numi Victoria, iar părinții ei au ținut numele secret până în ziua în care bebelușa a venit pe lume. Nașterea a fost filmată, iar Tavi și Gabi au fost extrem de emoționați. Cei doi sunt în sfârșit doi oameni împliniți. Prezentatoarea de la Kanal D își dorea de multă vreme să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit. Nașterea era programată săptămâna viitoare, însă micuța lor a vrut să vină pe lume mai devreme.

Citește și


Ce se întâmplă în cazul în care Coreea de Nord testează o bombă cu hidrogen deasupra Pacificului


 

Loading...
Comentarii