Mircea Plîngău a murit la 62 de ani. A fost regizorul celebrului film „Liceenii în alertă”

16 august 2017 15:20

Mircea Plîngău a murit la 62 de ani. A fost regizorul celebrului film „Liceenii în alertă”, iar trista veste a fost confirmată de soția acestuia.

Mircea Plîngău a murit la 62 de ani. Cunoscutul regizor  s-a stins din viață miercuri, 16 august, la vârsta de 62 de ani.

Mircea Plîngău a murit, iar anunțul a fost făcut de soția lui, Mădălina Plângău

Mircea Plîngău este cunoscut pentru regia filmului „Liceenii în alertă”, a obținut 2 premii APTR pentru filme documentare.Vestea morții a fost confirmată pentru realitatea.net de către soția lui, Mădălina Plîngău.   “Liceenii în alertă” este o spumoasă comedie cu “Isoscel”, adică Tamara Buciuceanu şi Oana Sârbu şi Mihai Constantin, dar şi cu regretatul Gheorghe Dinică, care continuă aventurile din trilogia “Liceenii…”.Acest film este ultimul din seria “Liceenii…”, realizat, în 1993, pornind de la scenariul lui George Şovu, cel care a creat întreg conceptul mini-seriei.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Imagini în premieră cu Abdullah Ataș, turcul care l-a ucis pe polițistul Gheorghe Ionescu. La pușcărie, muncește la ”brățări”, citește și se roagă


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro